En dalkullas berättelse..

På en jättefin gård i stan står ett litet sött hus. Och vi har turen att få bo där.. När du hälsar på här, kommer du att kunna läsa om livets strapatser, berättelser om livets goda, men även livets svåra, Berättelserna varvas med bilder, och en hel del bra musik.. Inredning och annat pyssel är naturligtvis självskrivet.. Så Hjärtalikt Välkommen att titta in... Vårt hem är min borg!

onsdag 18 januari 2012

Världens bästa jobb...

Jag har lagt mycket svett, tårar och slantar på min utbildning till sjuksköterska och tillika specialistsjuksköterska. Men det är trots allt det bästa jag gjort för mig själv, för mina barn och min familj. Sju åtta av åren har jag ägnat åt yrket som operationssjuksköterska. Det har varit det roligaste och i särklass mest utvecklande och lärorika jobb jag någonsing ens varit i närheten av. Högteknologiskt, i ständig utveckling, ansvarsfullt, teamarbete på hög nivå och grymt stora utmaningar! Men av flera anledningar har jag gett mig in på en annan bana. Sjuksköterskeyrket är oerhört brett. Det finns hur många områden som helst att jobba inom. Och det jag dedikerat intresserat och med spänning ska börja med i slutet av februari är att jobba inom geriatrik. Vården av äldre. Med andra ord. JAG HAR FÅTT NYTT JOBB!!! OCh jag är jätteJÄTTEglad!! Att vara sjuksköterska är verkligen Världens bästa jobb! Det finns inga som helst gränser. Det är bara en själv som sätter dem, och nu tänker jag ta ett kliv till en annan del. Framtiden vet vi ingenting om. Jag har sagt det tidigare..Det enda vi vet att ingenting blir som förr, och att allting blir annorlunda! Nu serveras Stuvad potatis, Isterband och Rödbetor. Mums!!

2 kommentarer:

  1. Grattis till nya jobbet!!! Det kommer du att klara galant. Kram /Eva-Maria

    SvaraRadera
  2. Eva-Maria! Vad roligt!! Å vad glad jag blev att höra av dig!! Hoppas allt är bra med dig!! Ja vet du, mitt nya jobb. Det kommer bli jättebra! Jag gör ett break från operationsjobbet och låter allt bara ske. En stor varm kram till dig från mig!!

    SvaraRadera