En dalkullas berättelse..

På en jättefin gård i stan står ett litet sött hus. Och vi har turen att få bo där.. När du hälsar på här, kommer du att kunna läsa om livets strapatser, berättelser om livets goda, men även livets svåra, Berättelserna varvas med bilder, och en hel del bra musik.. Inredning och annat pyssel är naturligtvis självskrivet.. Så Hjärtalikt Välkommen att titta in... Vårt hem är min borg!

söndag 7 november 2010

Nu blir det bara bättre och bättre..

Vad vore världen utan underbara kusiner och deras familjer?? Här är bilder från en av mina kusiners album!! Har Ni sett nåt så otroligt roligt och snyggt? Nåt roligare och mer stämningshöjande FINNS inte! Tänk er. På med overallen, handskar och hjälm, sätt dig tillrätta i en tajt stol, dra åt bältet, koppla ur, vrid på huvudströmmen, gasa litegrann och tryck på knappen... svara med gas och känn och hör hur motorn brummar igång.. vrooom vrooom.... känn doften en UNDERBAR doft av olja och bensin...mmmm sååå fint såååå fint! Hjärtslagen och blodtrycket sjunker och man blir bara LYCKLIG.. Sen drar man igen dörren med en smäll, varvar motorn så man hör hur rent och fint den går...petar i ettan och sen rullar man iväg... sakta.. mot startplattan. KÄnner lite på bromsarna... rullar vidare.. får tummen upp av nån glad kamrat..med brummande motor ställer man sig i kön av bilar...man får sitt startspår, och hjärtat börjar slå lite mer... det börjar bli dags... Man vinkas till sitt startspår.. rullar sakta fram till linjen.. motorn får nu jobba lite mer.. man letar dragläge.. kopplar ur.. väntar.. hjärtat slår... man varvar igen.. har dragläge... rött ljus..hjärtat slår sig nästan ut ur bröstet... 30 sekundersskylten... Motorn varvas precis lagom så det passar underlag och däck.. man ska ha en bra start... och vips! GRÖNT LJUS! UPP med kopplingen!!! Dra ur lagom på ettan och snabbt som f-n i med tvåan! YES!!!! VI ÄR PÅ G!!! HUR KUL KAN DET BLI??

2 kommentarer:

  1. Åhh ska du köra nån tävling Maria!! Guuud så spännande!!! :D

    SvaraRadera
  2. Ja tänk så roligt det vore!! Jättejätteroligt!! Men jag vet inte om jag fortfarande vet hur man gör! Min stora förhoppning i dagsläget är att det ska bli bra isar.. då gäller det att få tag på nåt åkbart och fräsa runt med varv på varv!! Först då får vi väl se hur det går för gammtanten :D :D!Handledaren är det ju inget fel på om man säger så!

    SvaraRadera