En dalkullas berättelse..

På en jättefin gård i stan står ett litet sött hus. Och vi har turen att få bo där.. När du hälsar på här, kommer du att kunna läsa om livets strapatser, berättelser om livets goda, men även livets svåra, Berättelserna varvas med bilder, och en hel del bra musik.. Inredning och annat pyssel är naturligtvis självskrivet.. Så Hjärtalikt Välkommen att titta in... Vårt hem är min borg!

söndag 16 maj 2010

Loppisfynd för 200 kronor..

Att fara på loppis med ett par hundra kronor är himla skoj! Ibland hittar man ingenting och ibland hittar man allting! Den här gången blev det bäst! Allra bäst!! Se först här.. vilka söta små glasburkar, knopparna på flaskorna är underbara.. å ni vet sånt där frostat glas precis där knoppen går ned i flasköppningen..såå härligt! Jag blev jätteglad bara av att se dem! Så nu ska det få pryda sin plats här i vårt kök! Och det som blev så där allra allra bäst.. det är ändå det här...kika lite nedanför den här bilden ska ni få se...

2 kommentarer:

  1. Ja det är fint med lite loppis, kul fynd man kan göra. Ebba fyndade ponys i helgen. Hon var så nöjd. Kram

    SvaraRadera
  2. Men du så gulligt! Jag kan riktigt se framför mig så glad hon var för sina ponys när ni gick hem..! Det kanske blir en liten hästtjej?! Vem vet?? Kraam till dig och dina kärlekar!

    SvaraRadera