En dalkullas berättelse..

På en jättefin gård i stan står ett litet sött hus. Och vi har turen att få bo där.. När du hälsar på här, kommer du att kunna läsa om livets strapatser, berättelser om livets goda, men även livets svåra, Berättelserna varvas med bilder, och en hel del bra musik.. Inredning och annat pyssel är naturligtvis självskrivet.. Så Hjärtalikt Välkommen att titta in... Vårt hem är min borg!

söndag 21 februari 2010

Tålmodiga...

Här sitter mina två kärlekar i en varm bil! Där satt dom heeela dagen och pratade och drack kaffe och varm choklad! Dom var inte ett dugg intresserade av att gå ut i snålblåst och snö och mota med folk, kontrollera avspärrningar å allt vad som sig bör för en funktionär. Nää, dom skulle skriva protokoll! Men med oerhört gott humör, glada kommentarer och sönderlästa tidningar klarade dom att sitta i bilen i sammanlagt 10 timmar! Måste säga att Volvos stolar måste vara mycket sittvänliga!! Så tålmodiga är dom mina kärlekar. Mycket.

1 kommentar:

  1. Vad är det för karlar du har? :-)
    Sitta där och mysa medans du får stå ute i snö och kyla. Nu har jag i alla fall hittat hit och kommer väl åter var och varannan dag.
    Kram kram Hanna

    SvaraRadera