En dalkullas berättelse..

På en jättefin gård i stan står ett litet sött hus. Och vi har turen att få bo där.. När du hälsar på här, kommer du att kunna läsa om livets strapatser, berättelser om livets goda, men även livets svåra, Berättelserna varvas med bilder, och en hel del bra musik.. Inredning och annat pyssel är naturligtvis självskrivet.. Så Hjärtalikt Välkommen att titta in... Vårt hem är min borg!

torsdag 22 juli 2010

Grodan Boll..

Vi har haft besök av vildsvin, varg och älg... rådjur och annat smått hör till vardagen på vår gård.. Men ikväll kom det nån alldeles extraordinär till oss! Se själva vilket fint besök vi hade ikväll!! Självaste Grodan Boll hoppade fram på gräsmattan när K kom farande på åkklipparen!! Länge länge kunde vi sitta och titta på hur han hoppade runt på gräsmattan..jättekul!Sen kallade plikten och gräsmattan skulle göras klar. Jag tog varsamt den okyssta grodan och satt den på en säker plats... Jag tycker verkligen det är underbart att uppleva såna här saker, det är livet på nåt sätt. Ni vet, ordspråket om att man ska stanna och lukta på blommorna efter vägen...det är just såna här tillfällen.

4 kommentarer:

  1. hm marya detta är en padda!! och dom kysser man inte ostraffat hälsar bosse-vovven, dom har giftkörtlar på sig som gör att man dreglar massor i flera timmar om man för för sig att pussa dom!! hihi.... kan samla en hink åt dig nån kväll så får den några kompisar =)

    SvaraRadera
  2. Åå Ulla..Skulle var just du som tog bort villfarelsen om att det skulle vara en okysst groda!! Haha!!
    Hursomhelst, den var helcool och jättestor. Ungefär som en Groda Boll :) !!

    SvaraRadera
  3. haha ja dom är coola på nåt sätt.... men som sagt, pussa dom inte =)

    SvaraRadera
  4. Nej kära nån. Har pussat grodor så det räcker! Jag har ju min prins sedan länge :> !

    SvaraRadera